fasten4 Fondi Talent

Mirë se vini në faqen e onsTalentenfonds

Deelnemen të bërë kopje Talent është shoqëruar me

InspraakKansen optimale për Gjithkush

Arsimi ka në shekullin e fundit një zhvillim të plotë dhe interesante nga. Ku qëllimi është që të gjithë në botë mund të marrin arsimim. Kur fasten4 sukses së bashku me ekspertët e kompjuterave zhvillimin talentet Apps pastaj hapin e parë për arsimin për të vënë të gjithë. Do të ketë ende nevojë për të gjetur se çdokush ka qasje në një telefon i zgjuar ose një tabletë zgjuar. Fasten4 të krijojë një fond në të cilin të gjithë talentet mund të depozitojë. Kjo depozitë është një formë e pjesëmarrjes dhe mund të jetë në formë të ekspertizës, Materialet digjitale dhe parave. Nëse paratë është depozituar këtu është përdorur vetëm direkt për të paguar për burimet digjitale për fëmijët, në mënyrë që ata vetë mund të mësojnë për të lexuar. fasten4 mendon se nuk ka dyshime mund të jetë. Kontabilitetit punon si një libër i hapur.