fasten4 Талент фонд

Добредојдовте на страната за onsTalentenfonds

Deelnemen да прават отпечатоци Талент е придружено со

Оптимално InspraakKansen за секого

Образование има во минатиот век темелно и интересни развој од. Каде што намерата е дека секој во светот може да добијат образование. Кога fasten4 успее заедно со компјутерски експерти Талент Apps развој, тогаш прв чекор за образование за сите се стави. Се уште ќе треба да се најде дека секој има пристап до паметен телефон или паметни таблета. Fasten4 воспостави Талент фонд на кој секој може да се депонира. Ова наоѓалиште е форма на учество и може да биде во форма на експертиза, дигитални материјали и пари. Ако парите се депонирани тука се користи само директно да плаќаат за дигитални ресурси за деца, така што тие самите можат да научат да читаат. fasten4 мисли дека не се сомнева може да биде. Сметководствените работи како отворена книга.