About Lisan Lidhni

Mijn naam is Lisan Fasten. Ik ben sinds mijn 65e verjaardag eigenaar van ´fasten4´ Edutainment JongTalent´ Na 40 jaar onderwijservaring op alle niveaus in diverse functies wil ik werken aan een stimulans voor Talenten vanaf de foetus tot overgrootouderschap. Talenten ontwikkel je vanuit de ervaring van TalentMomenten. Die leg je digitaal vast als TalentPrenten. ´fasten4´ richt zich de komende 4 jaar op een universitair wetenschappelijk promotieonderzoek naar de effecten van TalentenAlfabetten die kinderen van 2 tek 4 jaar ontwikkelen. De vraag is: In welke mate kinderen die met een TalentAlfabet op de basisschool komen van meet af aan een Persoonlijke en Talentvolle lees-, taal-, schrijf- en creeer-ontwikkeling vertonen. Het liefst wil ik parallel aan het onderzoek een app ontwikkelen om TalentPrenten vast te kunnen leggen. Om via IPhone, Phone, Ipad, Tablet of computer, elk TalentMoment van de dag, te kunnen benutten en vastleggen als een TalentPrent. Met een wereldwijde verspreiding zodat elk kind zichzelf TalentVol kan leren lezen en schrijven en creeren, aan de hand van TalentMomenten die je digitaal vastlegt als TalentPrenten. Dan is onderwijs voor iedereen een nieuwe trend en op een tijdeigen manier op te lossen. Als er hoogleraren zijn die mij bij het promotieonderzoek willen begeleiden dan houd ik mij aanbevolen. Neemt u alstublieft contact met mij op via ´reacties´ in deze site. Als er Mediaexperts zijn die mij willen helpen bij de ontwikkeling en bij de wereldwijde verspreiding van de TalentPrentApps, ook dan houd ik mij aanbevolen en wacht ik op uw reactie in deze site. Ik wens een ieder veel gelukzalige TalentMomenten.

Publikime

Mirë se vini publikimin interesuar studiues

Çfarë do të sidomos nëse nuk janë profesorë të cilët dëshirojnë t'i përgjigjen kësaj Lisan interaktive udhëzues dhe studiues jashtë. Ky propozim është një PhD disiplina kërkimore ndërdisiplinore si:

Gjuha holandeze, Zhvillimin e gjuhës në përgjithësi, Tru, Sociale Educatie, Shtetësia e Rinj, Të Drejtat e Fëmijës, Teknika dixhitale, Social Media.

Disertacioni i Propozim-finale-03-10-20135.pdf

Publicatie 03-10-2013, Botimi përfundimtar i propozimit kërkimor PhD, ditë, waarop de eerste workshop fasten4 TalentPrints werd gegeven en de dag waarop Nederland discussieert over de ´Superschool´ vanaf 2,5 vit

Më poshtë është versioni draft në gusht 2013

Promotievoorstel kaft

Propozimi Teza 20 Gusht 2013

Botuar sot 20 Gusht 2013, ditë në të cilën Amsterdam

Arsimi i integruar nga 2,5 shpall vit,

voorpagina'van mediat Volkskrant dhe të tjera

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Publikimet e mëposhtme janë në lidhje të drejtpërdrejtë me fasten4D4Edutainment Talent Ky publikim është demonstruar, qendër fëmijën arsimor që punon në mënyrë efektive, sesa kurrikulumit arsimit bazë. Arsimi holandez karakterizohet pjesërisht nga përshëndetja e kurrikulës arsimit bazë.

Teza e Lisan kapem (2003) për Master i Shkencave provimit doktoraturës në Fakultetin e Shkencave të sjelljes të Universitetit të Amsterdamit

♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦

Përkthimi nuk ka efekt mbi trombociteve. Ja teksti i mbuluar:

Marrëveshje fleksibël me pamje të ndryshme

Aktet mësues dhe mësues perceptimet e sjelljes sociale emocionale në bashkëveprim me nxënësit e rinj

Flexibel handelen

Shkarko me klik: Teza e doktoraturës 2003

♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦

Një model ndërhyrja e Lisan kapem (2003) bërë si një dhuratë për mësuesit të cilët morën pjesë në kërkimin për tezën e doktoraturës. Kjo kafshë modeli ndërhyrjes së Winnie Pooh histori nga Milne të lidhura me të Leary Rose

GedragTalentenTaart 8 karakters met 32 TalentVaardigheden

Historitë e Milne janë të ndarë në aftësitë e kafshëve. Historitë japin një pasqyrë të qartë, si një karakteristikë punon dhe çfarë efekti ju sorteertDe buf 4 aftësi të mira udhëheqjes të jenë në gjendje të japin

Kangur Kanga e di 4 vaardigheden om goed te kunnen (shih)merak

Kangaroejong Roe e di 4 aftësitë për të të jetë në gjendje për të ndjekur

Varkentje Knorretje weet 4 vaardigheden om goed te kunnen afwachten

Gomari Ijoor e di 4 vaardigheden om je op een goede manier terug te trekken

Lepuri e di 4 aftësitë kritike të mirë

Tigër Tigger di 4 vaardigheden om goed strijdbaar te kunnen zijn

Winnie Pooh Bear di 4 aftësitë për të qenë një fitues i mirë

Në 32 , studentët javë nga kopshti deri në arsimin e mesëm në bazë të këtij modeli 32 aftësitë e nevojshme për t'iu përgjigjur fleksibile ngjarjeve të rastit

Ju mund të 32 javë me aftësi të trajnimit si shpesh e dëshiruar, si nga një nxënës ose grup të nxënësve. Elke leeftijd kan een andere invulling geven aan het leren van de vaardigheden. Vjetër Studenti, Dez në thellësi, efekti i karakteristikë

Milne, histori origjinale e shkruar në gjuhën angleze shumë të bukur. Për studentët e grupit 8 shkolla fillore dhe e vjetër është interesante për aftësitë e sjelljes zhvillimit të lidhë historitë në anglisht

Klaproos kaft INTERVENTIEMODEL

Shkarko nga klik: Interventiemodel 2003

Propozimi Teza 2013 në trajtimin e. Kjo është afatshkurtër botuar.

Shkarko nga klik: Nog even wachten tot het PromotieVoorstel weer helemaal up-to-date is

♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦

Propozimi Teza

Leximi nis të lulëzojë me D4 Nxit

mbi bazën e

Fëmija në mes të 2 në 4 vit me një Palette talentet autentik

Nog even wachten tot je het zo gauw mogelijk kunt downloaden