Hallo Wereld!

Me tipare

Përshëndetje Wereldburger talentuar

(përkthejnë tekstin nga flamujve për të drejtën ose downpage)

fasten4 vënë talentin tuaj në rrugën e duhur

Met fasten4 ga je jouw Unieke Talent in Beeld brengen, kështu që ju pasqyrë, në atë Mundësitë tuaja Zhvillimi

TalentPrints zijn 1-2 multimediale beelden met MiniTekst van de kansrijke TalentMomenten in jouw leven

fasten4 Talentinzicht Super Lartë për shumë të rinj moshuarit

————————Printo Talent Preview:————————–

Postera talent nga Insajt 03-03-2013

TalentPrent PakJeKansen 2

Jouw Talent Palet

rritet me fasten4 si një

Pearl në Diell

Dynamisch met de zon WOW! 394276_515176311831102_730154795_n————————————-facebook WOW! Mahnitës————————————-

Talent juaj Unique përshtatet në një autobus Universial Serial (USB) -Shkop. Vendos çdo vit në TalentUSBStick tuaj një seri të 10 tek 15 TalentPrints met succesvolle ervaringen. Pastaj merrni një, shpejtë për të dal, colorful Palette personale Talent në foto. Je kunt je Talenten bewaren aan je sleutelbos. A ju tashmë ka filluar me Print tuaj të parë talentet? Klikoni në tekstin e mëposhtëm portokalli:

Talent Udhëzim Printo

dëshironi udhëzime?

fasten4 verzorgt Klasat Master, Punëtori, Publikime dhe Buletinet -

Het ideaal van fasten4 is het ontwikkelen van een Digitale TalentParel die zich wereldwijd verspreid als een Hollands Oranje Appelsientje. sinaasappelanimatie

Hello World Unë jam Appelsientje nga Holanda

Ne të gjithë së bashku, Wereldwijd nog een appeltje te schillen, në fushën e arsimit për të gjithë

Dit is de droom die fasten4 graag deelt met Iedereen. Het zou prachtig zijn als vanuit Nederland dit Appelsientje van Oranje, zo geschild kan worden, dat iedereen wereldwijd, dixhital, mundësi për të mësuar, lezen en schrijven. In het verlengde van de universele wens ´Onderwijs voor ìedereen´ op basis van ´Inspraak in je eigen TalentenOntwikkeling voot iedereen.

Kunnen we vanuit Nederland op zoek gaan naar de logistieke weg voor ″Iedereen leert lezen met zijn Eigen Unieke TalentAlfabet″ ? Zouden Studenten een buitenlandse stage kunnen combineren met het promoten van het Appelsientje van Oranje uit Holland? Nëse fëmijët së bashku interaktive globale, Mënyra e mediave sociale, mund të ju ndihmojë të zhvillojnë alfabetet Own Unique?

Kjo ëndërr përshtatet në një pjatë USB, en kan digitaal gedeeld worden via sociale media en via studenten die zich professioneel willen gaan inzetten voor TalentOntwikkeling

Fasten4 USBstick als visitekaartje

fasten4 USBstick als visitekaartje

————————————————————————————-

Direct contact via fasten4, lisan@fasten.nl nga 0650521555

————————————————————————————-

ter illustratie (De reclame aan het begin van de filmpjes kun je wegklikken op de filmstreep)

Përshëndetje Mesazh Botërore Kliko Këtu: Java libër këngë dhe valle url

Klik op dit plaatje en je kunt je reactie geven

-END-

Sorry Telefoni voor në Tabelën : daar worden de pagina´s verdeeld en staat de tweede kolom onderaan-